El Conecta Balear CV Manacor davant la seva cita esportiva més important
Connect with us

Esports

El Conecta Balear CV Manacor davant la seva cita esportiva més important

El Conecta Balear CV Manacor davant la seva cita esportiva més important

El conjunt manacorí participarà per primera vegada en la Copa del Rei de Voleibol i ho farà davant l’Urbia Voley Palma, a Canàries (Divendres, 13.30 hores)

Al marge del resultat final, la cita del Conecta Balear CV Manacor aquest divendres en la Copa del Rei de Volei, suposa ja per si mateix un fet històric per a l’equip manacorí. Aquesta serà la seva primera participació en aquest torneig i debutarà aquest divendres (13.30 hores) en el Centro Insular de Deportes de Las Palmas de Gran Canaria, davant un rival més que directe, l’UrbiaVoley Palma. Més emoció i amb més al·licients és impossible. Tots dos equips es disputaran passar a les semifinals.

A la participació del Conecta Balear i l’UrbiaVoley Palma, cal sumar-li la presència d’un altre equip illenc, com és el cas de l’Eivissa Ushuaïa Voley que també lluitarà també per inscriure el seu nom en els anals del torneig, enfrontant-se en quarts al CV Terol, aquest mateix divendres, a les 20.30 hores.

Tot els partits podran ser seguits pel canal +TDP, i la final del diumenge, a les 18.30 hores, serà retransmesa per Teledeporte.  IB3 retransmetrà els partits dels equips de Balears a través de la seva pàgina web.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com