Connect with us

Comunitat

Demanen que Anticorrupció investigui la vacunació d’alts càrrecs polítics a Balears

Demanen que Anticorrupció investigui la vacunació d'alts càrrecs polítics a Balears

El president del PP, Biel Company, exigeix la dimissió dels tres alts càrrecs socialistes vacunats abans d’hora

El president del PP Balears, Biel Company, ha demanat aquest dimecres la dimissió dels tres alts càrrecs socialistes, dos pertanyen a l’IbSalut i un altre al Consell de Mallorca, que es van posar la vacuna el primer dia que van arribar les dosis a les Illes, el passat 27 desembre. Company ha anunciat la intenció del seu partit de registrar un escrit en el Parlament “sobre el qual hauran de pronunciar-se tots els partits per a instar l’oficina Anticorrupció a investigar aquests casos de vacunació irregular”.

El cap de files dels populars ha apuntat que “desgraciadament no són els primers i molt ens temem que tampoc seran els últims casos de càrrecs polítics vacunats abans d’hora que s’aniran coneixent”.

El dirigent ‘popular’ ha recordat que “ahir mateix, la consellera Patricia Gómez va dir que s’estaven complint els criteris i el protocol de vacunació, va parlar d’un procés públic i transparent, en resposta a un pregunta de la nostra diputada Tania Marí. I va assegurar que els rumors sobre càrrecs polítics i de confiança vacunats eren paraules demagògiques i falsedats. La mentida de la consellera ha durat menys de 24 hores”.

El president del PP també ha criticat que “en l’últim consell rector de l’IMAS celebrat el 25 de gener, la directora insular del Consell també va amagar que ella s’havia vacunat. En aquesta reunió, va informar del procés de vacunació entre les residències i personal de l’IMAS i va ser incapaç de dir que ella ja s’havia vacunat” i ha apuntat que “els ciutadans d’aquestes illes no ens mereixem uns governants instal·lats en la mentida permanent, l’opacitat i una falsa superioritat moral”.

Armengol: “No es vacuna a ningún per ser polític, es fa sota criteris tècnics”

Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres a Cala Rajada que a Balears “no es vacuna a ningú per ser polític, es vacuna sota criteris tècnics”.

Més per Mallorca exigeix que els fets siguin investigats

Més per Mallorca en el Consell de Govern que qualifica de “presumptament irregulars” la vacunació d’alts càrrecs. Els ecosobiranistes, a través d’un comunicat, han exigiti obrir immediatament una investigació interna que permeti esclarir els fets, així com depurar responsabilitats polítiques si es confirma qualsevol irregularitat en els protocols.

Són tendència