Connect with us

Actualitat

La detenció de dos homes a Palma permet intervenir droga i doblers en un habitatge de Felanitx

La detenció de dos homes a Palma permet intervenir diverses quantitats de droga i doblers en un habitatge de Felanitx

Els fets van tenir lloc el passat dilluns

Els fets es remunten al passat dilluns. Agents de la Policia Nacional van detenir a dos individus d’origen marroquí, de 28 i 29 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Aquestes detencions es van produir quan els agents duent a terme tasques de control i vigilància en diversos punts específics de Palma, i van ser requerits pels veïnats de Son Gotleu per delictes relacionats contra la salut pública.

Arran d’aquesta intervenció policial, un vehicle en el qual viatjaven dos homes va ser interceptat per al seu posterior registre. Els agents van localitzar prop de 150 grams de substància estupefaent, pel que sembla cocaïna, just en el moment en el qual els ocupants s’intentaven desfer del gènere, per la qual cosa es va procedir a la detenció dels dos ocupants del cotxe.

Després de la detenció es va iniciar una recerca per part de la Policia Judicial amb la finalitat de continuar amb les gestions i comprovar si aquestes persones poguessin estar integrades en alguna organització criminal dedicada al tràfic de substàncies estupefaents.

Les recerques van permetre donar amb un immoble situat a Felanitx, on es van trobar 300 grams de marihuana, doblers en efectiu i altres petites quantitats de substàncies de tall, eines i útils diversos, utilitzats per a l’adulteració i dosatge de la cocaïna.

Són tendència