Connect with us

Actualitat

Sant Joan es mobilitza per a salvar el ‘Mobofest’

Sant Joan es mobilitza per a salvar el 'Mobofest'

Diverses associacions del poble han decidit impulsar una campanya de suport a la convocatòria musical i exigeixen que se segueixi celebrant en el municipi

El fet que l’Ajuntament de Sant Joan hagi decidit suspendre qualsevol esdeveniment cultural o festiu al municipi mitjançant un ban municipal, al·legant l’actual crisi sanitària, ha fet que l’entitat organitzadora del festival ‘Mobofest hagi decidit deixar de celebrar aquest esdeveniment cultural en el poble.

Després que es fes pública la notícia de la suspensió, diverses associacions de Sant Joan han decidit impulsar una campanya de solidaritat amb aquesta trobada cultural i exigeixen la seva continuïtat en el municipi, després de la negativa del Consistori. Per aquesta raó, han decidit promoure mitjançant les xarxes socials un missatge de suport sota el lema ‘Sant Joan amb el Mobo!’.

El ‘Mobofest‘ consistia en una trobada cultural de dos dies que se celebrava durant un cap de setmana del mes d’agost al Puig de Consolació. Els assistents podien gaudir de concerts musicals, arts plàstiques, gastronomia i bon ambient.

Aquest festival de música independent ja s’havia convertit en una de les trobades culturals per excel·lència de l’estiu a Mallorca i del Pla de Mallorca en particular.

L’Ajuntament de Sant Joan ha decidit suspendre qualsevol esdeveniment cultural o festiu al municipi. La decisió està justificada en la pandèmia

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència