Connect with us

Actualitat

Batuda contra la processionària a S’Illot, Porto Cristo i Cala Mendia

Batuda contra la processionària a S'Illot, Porto Cristo i Cala Mendia

A càrrec de l’Associació de Caçadors de Manacor i amb la supervisió de la Policia Local

Aquest cap de setmana s’han duit a terme diverses actuacions per tal d’eliminar les bosses de la processionària del pi mitjançant el tir amb escopeta. Aquestes accions s’han fet amb la col·laboració de l’Associació de Caçadors de Manacor i amb la supervisió de la Policia Local.

Les actuacions s’han realitzat als principals carrers amb pins de s’Illot, la zona de Sa Torre de Porto Cristo, els carrers adjacents a la plaça del Monument, així com la plaça de la Fonera i els carrers dels voltants. Pel que fa a Cala Mendia, la campanya es va centrar a l’Avinguda Alfons XII i carrers annexos.

Endoteràpia del pi

Els passats mesos d’octubre i novembre de 2020 l’Ajuntament de Manacor també va fer el tractament de 300 pins de diverses places i col·legis del municipi contra la processionària del pi amb el sistema conegut com a endoteràpia. L’endoteràpia és un tractament que consisteix en l’aplicació de productes fitosanitàris a l’arbre, mitjançant injeccions al tronc, facilitant una distribució ràpida del producte per tota la planta. S’ha demostrat que aquest tipus de tractaments tenen efectes de protecció més ràpids i tenen una gran eficàcia davant la plaga.

Les actuacions s’han realitzat als principals carrers de S’Illot, Porto Cristo i Cala Mendia.

Són tendència