Connect with us

Actualitat

Porreres dóna per acabades les obres de millora al Parc de n’Hereveta i Ses Forques

Porreres dóna per acabades les obres de millora al Parc de n'Hereveta i Ses Forques

Han consistit en reorganitzar la zona destinada a l’estacionament de cotxes, eliminar barreres arquitectòniques i implantar un nou sistema de canalització de les aigües pluvials

L’Ajuntament de Porreres ha executat les obres de millora dels aparcaments del parc municipal de n’Hereveta i del camp d’esports de ses Forques que han tengut un cost de 150.000 €. Les obres han estat finançades al 100 per cent pel Consell de Mallorca en el marc del Pla d’Obres i Serveis.

Pel que fa a n’Hereveta, el regidor de Manteniment, Jaume Martorell, explica que aquesta intervenció “ha suposat reorganitzar tota la zona de l’aparcament i el que destacaria és que hem fet el parc accessible per a persones amb mobilitat reduïda, ja compleix la normativa i es pot accedir al parc sense barreres arquitectòniques per qualsevol de les tres entrades”.

A banda de la construcció de la voravia per a garantir aquest accés de persones amb problemes de mobilitat, el projecte ha suposat la reorganització de la zona d’aparcament amb nou asfalt i la instal·lació de nova il·luminació de baix consum a base leds. Així mateix, “hem aprofitat per canviar la canonada de conducció d’aigües residuals que començava a estar en males condicions”.

Quant a ses Forques les obres han consistit a asfaltar de bell nou tota la zona, la implantació d’un sistema de canalització d’aigües pluvials, senyalitzar els espais dels aparcaments i la substitució de les reixes de la piscina municipal i de l’IES Porreres.

En aquest sentit Martorell, explica que aquestes obres “són molt necessàries perquè, a banda de posar ordre a la zona de l’aparcament, solucionam un problema d’estancament de les aigües pluvials que causa molts de problemes quan plou”.

Són tendència