Connect with us

Actualitat

L’acusat d’asfixiar a la seva parella a Son Servera admet l’homicidi

També ha admès que durant la relació sentimental va haver-hi discussions i la va agredir diverses vegades

L’acusat d’asfixiar a la seva parella al seu domicili de Son Servera el mes de març de 2016, C.G.V.G., de 24 anys, ha admès aquest dillun l’homicidi en el judici davant un jurat popular que se celebra en l’Audiència de Palma.

A preguntes de la fiscal,el jove ha admès que el 10 de març 2016, després d’una discussió amb la seva parella, amb intenció d’acabar amb la seva vida, li va tapar la boca pressionant amb una mà fins que va morir per asfíxia.

També ha admès que durant la relació sentimental va haver-hi discussions i la va agredir diverses vegades, que la jove fins i tot havia hagut d’acudir a urgències, i que exercia un “cert control” sobre ella, amb nombroses telefonades i missatges al seu telèfon mòbil per saber on es trobava.

Després de col·locar-la sobre el llit, unes hores després va acudir a la Guàrdia Civil i va confessar els fets, segons ha confessat a la seva declaració durant el judici, en el qual acusacions i defensa han aconseguit un acord després de l’admissió dels fets.

Un dels agents a qui va confessar l’ocorregut ha declarat que l’acusat va explicar l’ocorregut al·legant que va perdre els nervis.

Són tendència