Connect with us

Vist a les xarxes

La fatalitat de @F_Amengual (NO ARMENGOL)

La fatalitat de @F_Amengual (NO ARMENGOL)

“Pot twitter deixar de pensar-se que som sa presidenta? Gracis.”

La usuària en qüestió està vivint un veritable ‘calvari’ social. És com si hagués d’aguantar les conseqüències de l’actual crisi social i sanitària ( i també de crispació política) per partida doble i sense ser, personalment, responsable de res de tot quant succeeix. Això sí, compateix el mateix nom de pila que la presidenta del Govern. I aquest sembla que és el preu que està pagant.

Sofreix en les xarxes bona part de la tensió política i social que es respira, principalment, en els últims mesos. Ens referim a (@F_Amengual) que d’un dia per un altre va començar a rebre en el seu compte social més notificacions de les que solien ser habitual. La majoria dels esments qüestionaven o senzillament criticaven (i més coses) algunes de les mesures restrictives anunciades pel Govern de les Illes arran de la pandèmia.

L’assetjament ‘social’ es va intensificar especialment dies abans de les últimes festes de Nadal, coincidint el mateix dia que la presidenta del Govern, Francina Armengol, anunciava les mesures amb les quals hauríem d’acomiadar l’any. Es mantenia el toc de queda i les reunions socials quedaven reduïdes a un màxim de 6 persones.

Les reaccions dels ciutadans es van produir gairebé immediatament i l’apartat de ‘Notificacions’ de @F_Amengual minuts després es va omplir de missatges de tota mena. I no precisament per a desitjar-li un Bon Nadal.

La pròpia @F_Amengual, el mateix día dels fets, es va veure en la necessitat de sortir al pas de tantes notificacions i aclarir el següent: “Pot twitter deixar de pensar-se que som sa presidenta? Gracis. Podeu fer-li arribar es vostro odi a través des seu compte”.

Ella mateixa, en el seu propi perfil de Twitter s’ha vist en la necessitat d’aclarir amb lletres mayusculas que ella es cognomena Amengual no Armengol. I en el seu cas ho ha fet amb lletres majúscules (GROSSES).

Són tendència