Connect with us

Comunitat

Multes que sumen 57.000 euros per la darrera manifestació de protesta a Palma pels tancaments

manifestació de protesta

Altres sis joves, un d’ells un menor de 16 anys, s’enfronten a expedients sancionadors de 600 euros cadascun

La delegació del govern espanyol a Balears ha informat que, després de rebre els informes de la Policia Nacional, sancionarà almenys 16 persones que van participar en la caravana motoritzada del passat divendres 22 de gener per diversos carrers de Palma que comptava amb el vistiplau administratiu però que després va derivar en una manifestació a peu que no estava permesa. Les multes sumen un total de 57.000 euros.

Un dels implicats s’enfronta a dos expedients sancionadors que sumen 15.600 euros per una infracció greu i una lleu. Altres sis joves, un d’ells un menor de 16 anys, s’enfronten a expedients sancionadors de 600 euros cadascun, per una infracció lleu per incomplir les restriccions de circulació per als vianants i l’itinerari de la manifestació provocant alteracions menors en el normal desenvolupament de la marxa.

Les sancions a aquestes 16 persones per la protesta del passat divendres se sumen a les imposades també per la delegació del govern espanyol a 7 implicats en la manifestació de restauració no autoritzada del passat 12 de gener, per 142.200 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència