Connect with us

Actualitat

Presentada a Manacor la nova convocatòria del programa Exposa

Presentada a Manacor la nova convocatòria del programa Exposa

L’acte ha tingut lloc a la botiga de la indústria agroalimentària ecològica a Sa Teulera, que l’any passat va poder beneficiar-se d’aquest pla d’ajudes

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha presentat aquest dimecres a Manacor la nova convocatòria del programa Exposa destinat a les empreses industrials i que té com a objectiu la incorporació del disseny com a eina per donar més valor als productes locals.

La presentació ha tingut lloc a la botiga que té la indústria agroalimentària ecològica Sa Teulera a Manacor i que va participar l’any passat d’aquest programa d’ajudes. Gràcies al pla en qüestió, aquesta empresa va actualitzar la imatge de la botiga a partir de l’adequació dels espais expositius, a més d’incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes. A la presentació també hi ha assistit la directora gerent de l’IDI, Mariona Luís; la primera tinenta de Batlia de l’Ajuntament de Manacor, Núria Hinojosa; el regidor d’Activitats i Serveis Generals, Carles Grimalt i representants de l’empresa.

La presentació ha tingut lloc a la botiga que té la indústria agroalimentària ecològica Sa Teulera a Manacor i que va participar l’any passat d’aquest programa d’ajudes.

La nova convocatòria d’Exposa permetrà que fins a vuit indústries de les Illes Balears obtinguin un assessorament personalitzat d’una tècnica de l’IDI especialista en disseny d’interiors que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’exposarà el producte.

El programa, totalment gratuït, contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del  dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

Fins al moment, un total d’11 empreses de sectors com hàbitat, moda o agroalimentari ja han participat a les anteriors convocatòries.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com