Connect with us

Comunitat

El Govern decideix reforçar les restriccions a Formentera

El Govern decideix reforçar les restriccions a Formentera

A partir del dissabte quedaran suspeses totes les activitats a l’interior i l’exterior de bars, cafeteries i restaurants i la limitació de les reunions socials al nucli de convivència

El Consell de Govern analitzarà divendres el pas de Formentera a nivell 4 reforçat d’alerta per la Covid-19, que entrarà en vigor el dissabte 30. Així ho ha anunciat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, després de la reunió que han mantingut la presidenta del Govern, Francina Armengol i la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer i a la que també hi ha assistit la consellera Gómez. A la trobada s’han avaluat els resultats de les mesures adoptades fins ara a l’illa, que es troba en nivell 4 d’alerta i tancada perimetralment.

El nivell 4 reforçat implicarà, entre d’altres qüestions, la suspensió d’activitat a l’interior i l’exterior de bars, cafeteries i restaurants, que només podran fer menjar per emportar o entregar a domicili, i la limitació de les reunions familiars i socials a les persones que pertanyen al mateix nucli de convivència, tant en espais públics com privats i tant a l’interior com a l’exterior.

Així mateix, la Conselleria de Salut i Consum analitzarà la conveniència de dur a terme un cribratge poblacional durant la segona setmana de febrer, en funció de l’evolució de les dades.

Pel que fa als indicadors epidemiològics, la incidència acumulada a 14 dies a Formentera s’ha disparat les darreres setmanes i el 24 de gener va arribar a un màxim de 1.048 casos per 100.000 habitants, d’acord amb les dades consolidades facilitades pel Servei d’Epidemiologia. Des del 6 de gener s’han detectat 133 casos. També el dia 24 de gener la mitjana del percentatge de positivitat dels 7 dies anteriors se situava pràcticament en un 22 %.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència