Connect with us

Actualitat

Llucmajor instal.larà càmeres de vigilància del tràfic a les urbanitzacions i a S’Arenal

Prova pilot a Llucmajor amb la instal·lació de càmeres de vigilància del tràfic a les urbanitzacions i a S'Arenal

“Es tracta d’una demanda ciutadana des de fa temps”, segons el govern municipal

Llucmajor té intenció de posar en marxa una prova pilot amb la instal·lació de càmeres de vigilància del tràfic en totes les urbanitzacions del municipi, a més de S’Arenal. Segons ha informat el mateix Consistori, “es tracta d’un projecte que fa més d’un any en el qual s’està treballant conjuntament des dels departaments de Policia Local i Innovació. Fins al moment s’han realitzat algunes proves per trobar el sistema més adient”.

“El gran problema del nostre municipi és la seva extensió, si es vol utilitzar fibra òptica, el cost serà molt alt, per això ara començarem una prova pilot amb un sistema sense fils”, ha explicat Ginés Sáez, regidor d’Innovació.

El projecte contempla la instal·lació de les càmeres per comprovar el trànsit a les zones esmentades. Són uns aparells que, a més d’enregistrar el flux de vehicles, tenen la capacitat de llegir les matrícules. Les dades recollides serviran per poder realitzar estudis de mobilitat i millorar els plans de trànsit i estacionament a totes les zones.

La intenció de l’equip de govern és executar tot el projecte en dues fases. La primera fase contempla la zona de S’Arenal, Cala Blava, Bellavista, Les Palmeres, Maioris i Puig de Ros. A la segona fase es preveu la instal·lació de càmeres des de la zona de Badies fins a Cala Pi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència