Connect with us

Vist a les xarxes

Els Països Baixos es revelen contra el toc de queda

Els Països Baixos es revelen contra el toc de queda

El país ha viscut la tercera nit d’aldarulls en contra de la prohibició de sortir de casa entre les nou de la nit i les cinc de la matinada

Els Països Baixos no accepten el toc de queda imposat pel seu govern, des del passat cap de setmana. La mesura no ha agradat i la gent ha decidit tirar-se al carrer a protestar contra la mesura. La decisió política va entrar en vigor el passat dissabte i estarà vigent fins al 9 de febrer. És la primera restricció a la mobilitat que s’aplica des del març i arriba unes setmanes abans de les eleccions legislatives.

Actualment, els Països Baixos continuen en una tendència decreixent de casos de coronavirus, amb 4.924 contagiats aquest diumenge i amb un total de 13.540 morts.

La nit del passat dissabte ja hi va haver enfrontaments de grups de joves amb la policia a diverses ciutats del país, què s’han anat repetint el diumenge i aquest dilluns. Durant els aldarulls també hi ha hagut saquejos de comerços, s’han cremat vehicles i també un centre que fa proves per detectar el coronavirus.

En referència a aquestes protestes que es van iniciar el cap de setmana, el primer ministre, Mark Rutte, va condemnar els fets que ha qualificat com a “violència criminal”.

Les restriccions que ha imposat el govern israelià recentment també han provocat disturbis en diferents punts de país.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència