Connect with us

Comunitat

Detingut després de perpetrar un robatori a punta de pistola en un supermercat de Palma

Els fets van ocórrer ahir a la nit

Un home que va assaltar a punta de pistola un supermercat situat en el Camí de Son Rapinya, a Palma, va poder ser detingut poc després del fets que van ocórrer aquest passat dilluns, minuts després de les 10 i mitja de la nit.

L’establiment estava tancat al públic, però a l’interior de l’establiment d’alimentació es trobaven diversos treballadors que estaven realitzant l’inventari.

Un home, vestit amb chandal i amb la cara tapada amb una mascareta, va irrompre en l’establiment a punta de pistola, amb una actitud molt violenta.

Va rompre diversos vidres de la porta de l’oficina de l’establiment, on s’havien refugiat diversos treballadors, als qui els va exigir que li entregessin els telèfons mòbils. No va poder fer-se amb cap quantitat de doblers. L’assalt va dura poc més d’1 minut, com pot apreciar-se en el vídeo de les càmeres de seguretat de l’establiment.

Una batuda policial per la zona va permetre identificar a l’individu, que es trobava amagat al costat d’uns vehicles estacionats en la via pública. L’atracador presentava algunes ferides en una mà i els mòbils van poder ser recuperats. També li va poder ser intervingut el tambor de l’arma amb la qual va actuar.

L’arrestat, de 32 anys i de nacionalitat espanyola, compta amb antecedents penals.

Són tendència