Connect with us

Vist a les xarxes

Brussel·les proposa restringir els viatges als territoris amb una incidència superior a 500

Brussel·les proposa restringir els viatges als territoris amb una incidència superior a 500, com és el cas de Balears

Europa ha presentat aquest dilluns una recomanació on planteja la creació d’una nova àrea de risc de “vermell fosc” per a homogeneïtzar les restriccions de moviment

Brussel·les proposa restringir els viatges a les zones d’alt risc amb una incidència superior als 500 casos, com és el cas de Balears i altres territoris de l’Estat. La Comissió Europea ha presentat aquest dilluns una recomanació on planteja la creació d’una nova àrea de risc de “vermell fosc” per a homogeneïtzar les restriccions de moviment a la Unió Europea.

Davant la tercera onada i el risc per les noves variants de contagis, la CE desaconsella els viatges no essencials a la UE, especialment en aquestes zones d’alt risc. Per als desplaçaments necessaris en aquestes àrees, els estats haurien d’exigir una PCR negativa prèvia a l’arribada i fer quarantena.

Segons les últimes dades notificades pel ministeri de Sanitat, les comunitats que es troben fora de la considerada “zona vermella” a Espanya serien Astúries, Canàries, Cantàbria Navarra i el País Basc. Malgrat això, algunes zones dins d’aquestes regions sí que presenten una incidència superior als 500 casos, que la UE ha proposat com a límit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència