Connect with us

Societat

Vols saber quan et tocarà vacunar-te?

Vols saber quan et tocarà vacunar-te?

El resultat s’obté sobre possibles estimacions i tenint en compte els factors de risc de cada persona

El fet que una persona rebi abans la vacuna contra la Covid-19 dependrà de diversos factors (edat, activitat laboral, malalties prèvies…). Molts hauran d’esperar mesos, però gràcies a l’app web Omni Calculator podràs saber quan rebràs la vacuna en el teu cas en particular.

Per a determinar aquesta es té en compte el calendari de vacunació que el Ministeri de Salut del govern espanyol ha fet públic.

El funcionament d’aquesta aplicació web és molt senzill, només hauràs d’emplenar una sèrie de dades, amb les quals es determinarà una data aproximada. Podeu accedir al qüestionari mitjançant el següent enllaç.

Hauràs d’especificar el territori (comunitat autònoma) on resideixes, la teva edat i marcar si treballes com a sanitari, dependent o en centres penitenciaris, centres de menors o altres. Quan hagis emplenat tots els paràmetres del qüestionari es mostrarà el número màxim i mínim de persones que es troben per davant en la cua de vacunació. Això et donarà una idea aproximada sobre el temps d’espera.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència