Connect with us

Actualitat

La Guàrdia Civil irromp en una festa privada que se celebrava a Algaida

La Guàrdia Civil irromp en una festa privada que se celebrava a Algaida

Van ser identificades 9 persones que s’enfronten a sancions de multa que podrien superar els 60.000 euros per cada fet denunciat

Agents de la Guàrdia Civil es van personar aquest passat dimarts en una festa que s’estava celebrant en una casa rural situada als afores de la localitat d’Algaida.

Després de tenir coneixement sobre la possible celebració d’una festa en la citada localitat, es van traslladar al lloc diverses patrulles de la Guàrdia Civil. Una vegada en el lloc dels fets van comprovar que en l’exterior de la casa es trobaven reunides un grup de persones sense mascareta consumint alcohol, les quals en veure als agents es van introduir a l’interior de l’habitatge.

Passades unes quatre hores, van desistir de la seva actitud i van anar abandonant la casa, sent identificats un total de 9 assistents que van ser proposats per a sanció segons el Decret llei 15/2020 de 21 de desembre, per la qual cosa es va estendre acta de denúncia a tots els assistents a la trobada, que s’enfronten a sancions de multa que superarien els 60.000 euros per cada fet denunciat, propostes de sanció que seran tramitades per la Conselleria d’Interior del Govern.

Són tendència