Connect with us

Comunitat

Crida urgent: Es cerquen infermeres que vulguin desplaçar-se de manera immediata cap a Eivissa per a atendre la greu crisi sanitària

Ofereixen una mobilitat de set dies setmanals amb allotjament a hotels de quatre estrelles amb despeses de desplaçament incloses per treballar en torns de 12 hores

L’IB-Salut cerca infermeres de totes les Illes per desplaçar-se de manera immediata cap a Eivissa i treballar per fer front a la greu crisi sanitària que viu la Pitiüsa del Nord a causa de la Covid. Aquest dimecres, el servei de Salut ha enviat a les professionals un correu electrònic on ofereix la possibilitat de dur a terme aquesta mobilitat voluntària del col·lectiu.

Ahir es va assolir un altre rècord dramàtic de nous contagis a Eivissa: es detectaren 402 nous contagis en les darreres hores, segons ha informat IB3 Notícies.

Les condicions són una mobilitat de set dies setmanals amb allotjament a hotels de quatre estrelles amb despeses de desplaçament incloses per treballar en torns de 12 hores. La retribució serà l’habitual més un modul de complement de la jornada per les 12 hores i 170 euros bruts de complement de productivitat variable. L’oferta no va dirigida als metges, segons les mateixes fonts.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència