Connect with us

Actualitat

Son Servera decideix regular l’ús de les aules de les Escoles Velles

Son Servera decideix regular l'ús de les aules de les Escoles Velles

El reglament aprovat defineix la finalitat dels espais, quines activitats es podran dur a terme, les normes d’ús, les condicions, els paràmetres per seleccionar les activitats o com fer-ne la sol·licitud

L’Ajuntament de Son Servera ha decidit establir un reglament que reguli l’ús de les aules de l’edifici municipal de les Escoles Velles; una regulació que neix d’una necessitat motivada pel notable creixement en els últims anys de la demanda d’aquest espai per part de persones i entitats alienes a la corporació municipal, i que assegura així el bon ús de les instal·lacions municipals i suposa una garantia per al consistori.

Fa anys que les aules de les Escoles Velles ofereixen un espai perquè entitats, agrupacions o persones privades que vulguin desenvolupar activitats educatives o culturals puguin fer-ho. Amb aquesta regulació, aprovada en el ple municipal del mes de gener, es dicten una sèrie de normes que permetran portar un control sobre les activitats que es duen a terme i garantir que es fa un bon ús dels espais.

En aquesta nova ordre es defineix la finalitat dels espais, és a dir, quines activitats es podran dur a terme, les normes d’ús, les condicions, els paràmetres per seleccionar les activitats o com fer-ne la sol·licitud.

Així, algunes de les més destacades són la que especifica l’ús per a activitats culturals i educatives, la priorització a les entitats serverines sense ànim de lucre, l’obligatorietat de fer la sol·licitud deu dies abans de l’ús o el fet que en cap cas està permès el lloguer a tercers.

“Volem facilitar la realització d’activitats educatives i culturals, però també garantir que l’espai municipal serà cuidat. Aquesta regulació ens garanteix això”, ha explicat la regidora d’Educació, Dori Moreno.

A n’aquest edifici municipal es duen a terme activitats educatives, formatives, culturals i de temps lliure

Les Escoles Velles és l’edifici municipal on es duen a terme activitats educatives, formatives, culturals i de temps lliure i on es troba el Departament de Serveis Educatius o l’Arxiu Municipal, entre altres.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com