Connect with us

Comunitat

3.400 bars i restaurants de Mallorca afectats per la crisi han demanat acollir-se a les ajudes econòmiques

bars i restaurants de Mallorca

El ple de la institució insular ha aprovat aquest dijous una modificació pressupostària per a destinar 3,9 milions als sectors més afectats per les restriccions

Tots els grups polítics del Consell de Mallorca han votat de manera favorable els dos punts del ple extraordinari que ha tingut lloc aquest dijous i que permetran gestionar de manera àgil i efectiva les ajudes als sectors més afectats per la pandèmia. El primer punt proposava una modificació de crèdit finançada amb el crèdit disponible dins del pressupost d’enguany en el programa Fons Covid, per un import de 3.950.000 euros. El segon punt ha estat la modificació dels estatuts de la Fundació Mallorca Turisme perquè aquest organisme tingui més agilitat a l’hora de gestionar les ajudes.

Un total de 3.400 bars i restaurants de Mallorca ja han sol·licitat aquesta subvenció de 1.500 euros per establiment. La institució insular ha anunciat avui que ja han abonat dos milions d’euros per a aquests negocis afectats pel cessament obligatori de la seva activitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència