Connect with us

Actualitat

Finalment, Sanitat rebutja avançar el toc de queda a les 20 hores

Sanitat descarta un 'toc de queda' general

Tal com demanaven diversos governs autonòmics, entre ells Balears

El Ministeri de Sanitat, en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, ha anunciat que finalment ha rebutjat permetre l’avançament del toc de queda a les 20.00 hores, com demanaven algunes Comunitats Autònomes, entre elles Balears.

La justificació que han donat des del Ministeri de Sanitat per a no donar suport a la nova mesura, és que les comunitats tenen encara eines suficients per combatre el coronavirus, encara que moltes asseguren que ja no saben què fer més, després d’haver pres mesures molt dràstiques dirigides a restringir mobilitat , contactes, tancament de nombrosos sectors. Avançar el toc de queda és l’última mesura que els queda, diuen, abans de demanar el confinament total.

Però el ministre de Sanitat, Salvador Illa, no està per la labor de modificar el decret d’alarma que obligaria al govern de l’Estat a acudir al Congrés dels Diputats, un fet que es vol evitar com sigui pel desgast polític i social que li suposaria, amb un PP que ha evitat pronunciar-se sobre aquesta qüestió , malgrat que les comunitats del seu partit es troben entre les que han sol·licitat avançar dues hores l’aplicació del toc de queda.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com