Connect with us

Comunitat

El govern espanyol permetrà avançar el toc de queda a les 20 hores: Balears ja s’ha posicionat a favor

El govern espanyol permetrà avançar el toc de queda a les 20 hores: Balears ja s'ha posicionat a favor

Segons avancen aquest dimarts diversos mitjans de l’Estat, la Moncloa hauria cedit a les pressions i exigències d’alguns territoris que ho reclamaven

Enmig de l’augment de casos de la covid, una mesura que podria fer-se efectiva en qüestió de dies és avançar el toc de queda, que actualment és a les deu de la nit.

Segons han avançat aquest dimarts alguns mitjans informatius d’àmbit estatal, la Moncloa hauria decidit canviar el decret per permetre que es pugui avançar el toc de queda. Segons les mateixes fonts, el Consell Interterritorial es pronunciarà aquest dimecres a favor de modificar el text i fer cas de les peticions de diversos governs autonòmics, en la seva majoria del PP, però també amb presència dels socialistes.

La mateixa presidenta del Govern, Francina Armengol, ja es va pronunciar aquest dilluns a favor d’avançar aquesta mesura excepcional que, en el cas d’Espanya, està en vigor des de finals del passat mes d’octubre.

Hi ha ciutadans que no s’han trobat a defensar la contínua retallada de llibertats per part dels governants amb l’excusa de la pandèmia. En el cas de Balears, el toc de queda va començar per aplicar-se a partir de les 00.00 hores, posterior es va rebaixar a les 23 hores i amb el Nivell 4 d’alerta sanitària decretat a Mallorca es va situar a partir de les 22.00 hores. En els pròxims dies, es farà efectiu a partir de les 20.00 hores.

El director del Centre d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha minimitzat l’efecte del toc de queda i dient que el que funciona de veritat és, ras i curt, tancar els bars i restaurants.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència