Connect with us

Comunitat

Els convocants de la nova protesta contra el Govern veten als periodistes d’IB3 i ‘Ara Balears’

Els convocants de la nova protesta de restauració contra el Govern veten als periodistes d'IB3 i Ara Balears

Han anunciat que la manifestació del divendres serà motoritzada

“El divendres deixarem clar que s’ha acabat això de viure com a esclaus d’un sistema que acabarà amb nosaltres. Som l’única generació que pot acabar amb això, els nostres fills ja estan adoctrinats i són la carn de canó per als seus plans. S’escuden en la Covid-19 per als seus foscos fins i estem farts. Som la ‘Resistencia balear'”, ha declarat Ángel Galeote, que ha exigit la dimissió de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

La convocatòria prevista per aquest pròxim divendres contra el tancament de l’hostaleria a Balears, la segona en menys de 15 dies,  serà motoritzada, segons ha anunciat un altre dels promotors, Víctor Sánchez.

Els organitzadors han anticipat que preveuen que la protesta torni a ser massiva i han anunciat la creació de la plataforma ‘Resistencia balear’ per a comunicar les seves accions.

Els convocants de la roda de premsa han vetat la presència a la mateixa dels periodistes d’IB3 i Llaura Balears, al·legant que no havien estat convocats. El Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB) ha denunciat els fets com “una nou atac a la llibertat d’informació”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com