Connect with us

Esports

Sant Llorenç decideix suspendre totes les activitats esportives en el municipi

305 espectadors podran presenciar en les graderies el Cardassar-Atlètic de Madrid de Copa

El Consistori decideix prorrogar fins al 30 de gener les restriccions anunciades en el Decret de batlia del passat dia 12

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha decidit prorrogar fins al 30 de gener la resolució de batlia aprovada el dimarts passat, 12 de gener, pel que se suspenien totes les activitats municipals, així com les del centre d’adults, esportives i les de l’escola de música i la Banda Municipal, les activitats culturals, es tancaven els parcs infantils i es prohibia l’accés al públic en esdeveniments esportius.

Així, una vegada revisada la situació, s’han comptabilitzat aquest dilluns un total de 34 casos actius el que suposa un increment de dos casos amb relació a les darreres dades de la setmana passada.

Una situació que obliga a seguir amb les mesures de prevenció i a reforçar-les encara més, pel que també queden suspenen les activitats esportives municipals i l’entrenament dels equips federats i no federats fins a dotze anys.

“La situació epidemiològica segueix requerint un esforç per part de tota la ciutadania”, ha informat el Consistori llorencí.

El municipi concentra ara mateix 34 casos actius de contagi

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència