Connect with us

Actualitat

Detingut un motorista per conduir presumptament a 226 quilòmetres per l’autopista de Llucmajor

El mateix autor va denunciar després el robatori de la moto per eludir responsabilitats penals

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 26 anys per conduir presumptament a 226 quilòmetres per l’autopista i denunciar després el fals robatori de la seva moto per eludir responsabilitats penals.

Segons ha informat la Benemérita, un radar de la Guàrdia Civil de Tràfic va detectar al juny una moto de gran cilindrada en l’autopista Dt.-19 en direcció a Llucmajor sobre les 23.30 hores que circulava a 226 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 quilòmetres per hora.

La moto va ser trobada en una nau de Consell mig desballestada i sense matrícula.

Agents del cos van realitzar una intensa recerca del conductor, però no van aconseguir trobar-ho a causa de la velocitat amb la qual conduïa. Posteriorment, van advertir que el propietari havia denunciat el robatori de la moto en la Policia Nacional de la Platja de Palma dues hores després de circular per damunt del límit de velocitat.

Segons la Guàrdia Civil, el detingut va presentar fins i tot falsos testimonis que asseguraven que es trobava en un altre lloc a l’hora de la denúncia, encara que finalment, va ser detingut.

La seva moto va ser trobada en una nau de Consell mig desballestada i sense matrícula.

Són tendència