Connect with us

Actualitat

Un piròman a Santanyí?

Un piròman es mou a lloure per Santanyí

En tres mesos s’han declarat diversos incendis en contenidors de la via pública; l’últim episodi va tenir lloc aquest diumenge en un carrer de Cala Egos

Les últimes setmanes s’han declarat diversos incendis en contenidors repartits pels carrers dels distints nuclis urbans del municipi.

El primer episodi es remunta al passat dia 13 de novembre quan la Policia Local va ser advertida de les flames que s’havien declarat a l’interior d’un dels contenidors habilitats per al reciclatge de paper, cartó i vidre. La ràpida intervenció dels agents va evitar mals majors. Un dels contenidors afectats va quedar totalment calcinat.

El passat dia 27 de desembre, diverses dotacions de Protecció Civil de Santanyí i Cala d’Or van haver d’intervenir novament per a extingir un nou incendi en contenidors d’escombraries en el nucli de Cala d’Or.

L’últim episodi es va viure aquest passat diumenge, a plena llum del dia, quan es va declara un nou incendi en un altre contenidor. Aquesta vegada en el nucli de Cala Egos. Van intervenir novament efectius de Protecció Civil, Policia Local i aquesta vegada va ser necessària la intervenció dels Bombers de Mallorca que van inspeccionar la zona i van donar per extingida la incidència.

En aquest últim cas, el contenidor incendiat de manera intencionada estava situat molt prop d’un pi de grans dimensions, que va resultar lleument afectat, i a escassos metres d’un habitatge.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència