Connect with us

Actualitat

El Consistori inverteix gairebé 100.000 euros en la dotació de clavegueram als carrers de Cala Santanyí

El Consistori inverteix gairebé 100.000 euros en la dotació de clavegueram als carrers de Cala Santanyí

Les obres s’han executat al carrer del Coral, a la costa dels Ètics, al carrer den Boira i al carrer de na Bernadina

L’Ajuntament de Santanyí ha invertit 98.250 euros a dotar de xarxa de clavegueram tota una zona del poble perquè els veïnats disposin de servei al més aviat possible.

Les obres s’han executat al carrer del Coral, a la costa dels Ètics, al carrer den Boira i al carrer de na Bernadina. Es tracta d’una xarxa per gravetat, el que vol dir que no ha estat necessari la instal·lació d’una bomba impulsora. L’estació de la platja de Cala Santanyí serà la que mourà les aigües residuals fins a la depuradora que hi ha a l’entrada del nucli costaner. De la mateixa manera també s’han construït els pous de bloqueig davant cada habitatge perquè els veïnats puguin fer la connexió amb la xarxa de clavegueram.

La batlessa del municipi, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta pel fet que s’hagi executat aquesta obra. “Era un compromís que teníem amb els veïnats d’aquesta zona de Cala Santanyí a qui els hi hem d’agrair la paciència i comprensió durant tot aquest temps i mentre s’executaven les obres. És una gran satisfacció que ja puguin tenir aquest servei, ja que un dels objectius principals de l’equip de govern municipal és donar resposta a les necessitats de tots els nuclis de població del nostre terme”, ha manifestat.

Són tendència