Connect with us

Comunitat

El Govern decideix el tancament perimetral de Formentera

Queden restringides les entrades i sortides de l’illa a partir d’aquest dissabte i fins al 30 de gener

Les entrades i sortides de Formentera estaran restringides a partir d’aquest dissabte per tal de protegir l’illa de la COVID-19. El Govern , a petició del Consell Insular de Formentera, ha acordat aquesta mesura, que es vehicula a través d’un decret de la presidenta i que romandrà vigent a partir de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a partir d’aquest cap de setmana i fins al 30 de gener.

Així ho han explicat aquest divendres la portaveu del Govern i consellera de Presidència, Pilar Costa, i la presidenta del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer. Segons la presidenta insular, es tracta d’una mesura de restricció que té diferents objectius: per una banda “protegir els ciutadans i ciutadanes de Formentera, i per altra ser solidaris i col·laborar perquè es pugui mantenir l’atenció sanitària a l’àrea de Salut d’Eivissa i Formentera”. La presidenta ha destacat també “la importància de tractar d’arribar a l’estiu amb la situació més favorable possible, per poder garantir la reactivació econòmica turística, i també perquè es pugui fer el procés de vacunació amb normalitat, bàsic per finalitzar amb la pandèmia, i donar passes cap a la normalitat”. A més a més, ha explicat que la institució insular serà l’encarregada de dur a terme la coordinació dels controls als ports.

D’acord amb els indicadors epidemiològics, Formentera, amb una incidència acumulada a 14 dies (IA14) superior als 200 casos per 100.000 habitants, es troba en una situació molt diferent de la de les altres illes i especialment de la d’Eivissa, que és l’illa més propera i on la IA14 és superior als 1.000 casos per 100.000 habitants.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència