Connect with us

Opinió

Vacunació massiva a Balears ja!

Vacunació massiva a Balears ja!

L’opinió dels lectors

El virus de la Covid-19 ha superat totes les nostres expectatives i ha despertat les nostres pors i inseguretats més profundes. Estem davant una situació d’emergència sanitària mundial i vacunar-se és vital per a salvar vides. La vacunació és la nostra única oportunitat de supervivència i del seu procés depèn el futur de milers de persones.

El procés de vacunació ha de ser una responsabilitat de tots: de la sanitat pública, però també ha de tenir la col·laboració de la sanitat privada i de, fins i tot, tot el teixit empresarial que veu amb desesperació com la “desídia” de les autoritats i de l’organització de la sanitat pública farà malbé les esperances de recuperar l’activitat ja agonitzant.

Donada la situació de crisi sanitària esquitxant a la resta d’esferes , ens veiem amb l’obligació moral com a ciutadans/es d’impulsar un iniciativa de vacunació massiva real. El nostre objectiu és que es posin a la nostra disposició tots els recursos necessaris , així com una crida a tots els col·lectius competents per a poder dur a terme una vacunació massiva en uns temps aproximats tal com fan alguns països models en aquest sentit.

Ana María Rey Carricondo
Badia Blava (Llucmajor)

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència