Connect with us

Opinió

Vacunació massiva a Balears ja!

Vacunació massiva a Balears ja!

L’opinió dels lectors

El virus de la Covid-19 ha superat totes les nostres expectatives i ha despertat les nostres pors i inseguretats més profundes. Estem davant una situació d’emergència sanitària mundial i vacunar-se és vital per a salvar vides. La vacunació és la nostra única oportunitat de supervivència i del seu procés depèn el futur de milers de persones.

El procés de vacunació ha de ser una responsabilitat de tots: de la sanitat pública, però també ha de tenir la col·laboració de la sanitat privada i de, fins i tot, tot el teixit empresarial que veu amb desesperació com la “desídia” de les autoritats i de l’organització de la sanitat pública farà malbé les esperances de recuperar l’activitat ja agonitzant.

Donada la situació de crisi sanitària esquitxant a la resta d’esferes , ens veiem amb l’obligació moral com a ciutadans/es d’impulsar un iniciativa de vacunació massiva real. El nostre objectiu és que es posin a la nostra disposició tots els recursos necessaris , així com una crida a tots els col·lectius competents per a poder dur a terme una vacunació massiva en uns temps aproximats tal com fan alguns països models en aquest sentit.

Ana María Rey Carricondo
Badia Blava (Llucmajor)

Són tendència