Connect with us

Actualitat

Manacor destinarà una trentena d’agents a fer complir la suspensió de les festes de Sant Antoni

Manacor destinarà una trentena d'agents a fer complir la suspensió de les festes de Sant Antoni

El batle, Miquel Oliver, ha fet aquest divendres una crida a la responsabilitat de la població i convidant a poder gaudir de la festa l’any que ve

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha signat un Ban municipal de cara a la festivitat de Sant Antoni, donades les circumstàncies d’excepció en l’àmbit sanitari. La totalitat d’actes, tal com s’han anat anunciant des de fa setmanes, han quedat suspeses. El Decret municipal, al marge de les celebracions a la via pública, també fa esment a la prohibició de celebrar trobades en cases particulars.

La Policia Local destinarà durant la vigília i el dia de Sant Antoni uns trenta efectius a controlar el compliment de les mesures sanitàries en vigor, segons ha anunciat l’Ajuntament.

Hi haurà presència policial als punts més significatius de la festa, com ara cal Baciner, la plaça del Convent o als voltants de l’església dels Dolors amb l’objectiu d’evitar possibles concentracions de persones. De fet, la Policia Local té previst l’acordonament de la plaça del Palau per evitar la possibilitat de cap aglomeració a l’hora de la celebració de les Completes, que tendran lloc enguany a porta tancada i sense públic. La Policia Nacional també col·laborarà amb el dispositiu policial a Manacor, que cobrirà també el sòl rústic i tot el municipi.

El dispositiu especial per a Sant Antoni s’ha reforçat també amb l’equip d’informadors COVID-19 del Govern de les Illes Balears, que aquest divendres ja han fet tasques informatives orientades a la població més jove a les entrades i sortides dels IES Manacor i Porto Cristo. Així mateix, aquest dissabte també seran presents al centre de Manacor, informant la població que les úniques reunions autoritzades actualment són amb les persones del nucli de convivència.

Són tendència