Connect with us

Vídeos Recomanats

Crida a la responsabilitat de les obreries d’Artà i de la Colònia de Sant Pere

Han volgut transmetre un missatge de responsabilitat a la ciutadania i demanen que la gent celebri la festa des de casa i amb el seu grup de convivents

Aquest passat dimecres va tenir lloc una reunió convocada per l’Ajuntament on hi assistiren els obrers d’Artà i de la Colònia de Sant Pere. La trobada va servir per posar en comú la problemàtica que pensen que pot sorgir arran de la suspensió de la festa i per informar de les accions previstes per part de l’Ajuntament i la delegació del govern espanyol per mantenir l’ordre i el compliment de la normativa.

El batle, Manolo Galán, va informar que hi haurà els mateixos efectius de Policia Local i de Guàrdia Civil que els altres anys, i des de delegació de govern també es duran a terme controls perquè la ciutadania respecti les mesures que han entrat en vigor aquesta setmana per evitar nous contagis de covid-19.

Les obreries, per la seva banda, han fet públic un vídeo on els seus membres fan una crida a la responsabilitat a tots els ciutadans i demanen que la gent celebri la festa des de casa i amb el seu grup de convivents.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència