Connect with us

Esports

El Conecta Balear CV Manacor i el CV Guaguas es veuran les cares a porta tancada

El Conecta Balear CV Manacor i CV Guaguas es veuran les cares a porta tancada

El conjunt manacorí afronta la difícil visita del segon classificat de la Superlliga de Voleibol i ho farà sense el suport del seu públic

El Conecta Balear CV Manacor haurà d’afrontar aquest dissabte, (18.00 hores) en el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal, el seu primer partit de la Superlliga de Voleibol sense el suport dels seus aficionats. El partit haurà de disputar-se a porta tancada en compliment de les normes sanitàries restrictives que han entrat en vigor aquesta setmana a Mallorca.

Aquesta circumstància es produeix enmig de la visita de l’equip canari, el CV Guaguas, que ocupa ja la segona plaça de la classificació i té en la recambra partits pendents pels ajornaments que han causat la presència de positius PCR en diferents equips de la competició.

Amb el tret de sortida a la segona volta de la competició i la derrota dissabte passat del conjunt manacorí a Lugo davant l’Arenal Emevé, el Conecta Balear haurà d’intentar reprendre la senda de les victòries, que li han donat una meritòria cinquena posició en la classificació, a més de poder disputar la pròxima edició de la Copa del Rei per primera vegada en la seva història.

Són tendència