Luz Cuesta Mogollón: El nom i llinatges de moda a les xarxes
Connect with us

Vist a les xarxes

Luz Cuesta Mogollón: El nom i llinatges de moda a les xarxes

Luz Cuesta Mogollón: El nom i llinatges de moda a les xarxes

Aquest és el cas d’una al.lota, natural de Saragossa, que comparteix el nom amb un fet de molta actualitat

Dir-se Luz Cuesta Mogollón aquests dies de preus disparats de la llum no deixa de ser un fet bastant curiós. Aquest és el cas d’una al.lota, natural de Saragossa, que comparteix el nom i els llinatges amb un fet de rabiosa actualitat i que està boca de la major part dels consumidors.

En plena onada de fred les tarifes de la llum estan pels núvols, enmig de les protestes generalitzades dels consumidors.

Fa uns anys, quan els mitjans i les xarxes socials la van descobrir, es va convertir en tota una estrella dels mitjans de comunicació. Aquests dies, molts d’usuaris de les xarxes han tornat a recordar-se d’ella. Des de fa uns dies el seu nom torna a circular amb insistència per les xarxes socials, principalment en Twitter.

Els seus pares van tenir la gran idea de posar-li Luz de nom, sense adonar-se de la coincidència còmica dels cognoms, fins que la jove quan tènia 9 anys va participar en un programa de ràdio i el presentador es va posar a riure quan va dir com es deia.

Però dir-se Luz Cuesta Mogollón aquests dies de preus disparats de la llum també té una part positiva: la competència de les grans elèctriques ja s’han posat en contacte amb ella per oferir-li participar en una campanya de publicitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com