Connect with us

Comunitat

Localitzada una pastera a Cabrera, la segona que arriba a Balears el mateix dia

Aquests 12 immigrants localitzats el capvespre s’uneixen als 11 interceptats aquest matí en els voltants del Cap Blanc

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest divendres capvespre una pastera a l’illa de Cabrera, en la qual havien arribat 12 persones de forma il·legal. És la segona pastera que arriba en el mateix dia a les Balears. Segons han informat en un comunicat, el dispositiu activat aquest divendres al matí ha permès localitzar immediatament l’embarcació.

La Benemérita ha traslladat als 12 estrangers a la Comandància de Palma per iniciar els tràmits habituals en aquests casos abans de ser posats a la disposició de la Brigada d’Estrangeria del Cos Nacional de Policia.

Així doncs, aquests 12 immigrants localitzats a Cabrera s’uneixen als 11 interceptats aquest matí entre la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que han arribat a Mallorca presumptament a bord d’una pastera localitzada en els voltants del Cap Blanc, a Llucmajor.

Ja són deu les embarcacions d’aquestes característiques que han estat localitzades a Balears aquest 2017. En 2016 van arribar tres embarcacions tipus pastera; tres en 2015 i dos en 2014.

Són tendència