Connect with us

Actualitat

El repunt de nous contagis provoca 8 ingressos a l’Hospital de Manacor en un sol dia

L'Hospital de Manacor va ser el tercer de Balears amb major nombre d'urgències ateses durant aquest any

La situació ha obligat a prohibir novament l’accés a visitants i acompanyants de pacients

L’Hospital de Manacor va viure aquest dimecres una jornada frenètica pel que respecta a nous casos de contagi, comptabilitzant fins a 8 ingressos en un sol dia. El total de persones hospitalitzades a Manacor suposa un autèntic rècord des de l’inici de la crisi sanitària, vorejant ara mateix la quarantena de casos que han requerit ser hospitalitzats.

Davant aquesta situació, la direcció de l’Hospital ahir mateix dia va decidir prohibir a partir d’aquest dijous i fins a nou avís les visites i l’accés als acompanyants dels pacients ingressats, excepte algunes excepcions que han de comptar amb la corresponent autorització mèdica.

La pressió hospitalària que des de fa setmanes que estan suportant altres hospitals públics de l’illa, com és el cas de Son Espases, Són Llàtzer o l’Hospital d’Inca, també està tenint les seves conseqüències en el centre sanitari del Llevant. La situació ha fet necessari haver d’habilitar nous espais per a poder atendre la forta demanda d’aquestes últimes hores, tant en planta com en la unitat de crítics. Aquest passat dimecres eren vuit els pacients que eren atesos en l’UCI. Aquest dijous, el departament de comunicació no ha facilitat cap actualització de les xifres hospitalàries.

Respecte a la situació general dels hospitals de les Illes, i segons l’últim balanç ofert per la Conselleria de Salut, l’ocupació és al voltant del 63% dels llits en UCI i d’un 12% en planta.

La situació ha obligat a habilitar nous espais per a poder atendre la forta demanda d’aquestes últimes hores, tant en planta com en la unitat de crítics

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència