Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç suspèn totes les activitats municipals

Sant Llorenç decideix tancar el centre del poble al trànsit de cotxes

La mesura també suposa el tancament dels parcs infantils

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat aquest dimarts, mitjançant un decret de batlia, el reforç de les mesures de seguretat enfront de la crisi sanitària de la Covid-19. Així, seguint la línia del Govern i tenint en compte el nivell d’alerta sanitària a l’illa de Mallorca, l’Ajuntament se suma a l’esforç per frenar el virus i decreta un reforçament de les mesures de contingència i de protecció en el municipi.

En aquest sentit, queden suspeses totes les activitats municipals això com les del centre d’adults, les activitats esportives municipals, l’escola de música i la banda de música municipal. Les activitats culturals també queden suspeses i per tant, els espais culturals com l’Espai 36 o l’Auditori de Sa Màniga també romandran sense activitats. Les biblioteques es limitaran el préstec i devolucions de material.

Els tràmits referents a la sol·licitud, renovació o revocació dels certificats digitals seguiran suspesos.
Pel que fa a esdeveniments esportius, queda totalment prohibit l’assistència de públic i bars i els elements de restauració romandran tancats, limitant el seu servei a l’entrega al servei a domicili i a la recollida de comandes tal com marca el Govern.

Finalment, i en el mateix sentit d’evitar possibles aglomeracions i contagis, els parcs infantils del municipi romandran tancats de forma indefinida.

Totes aquestes mesures es revisaran cada dilluns per tal de reforçar-les o minvar-les segons la situació epidemiològica i seguint les recomanacions sanitàries.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència