Connect with us

Vist a les xarxes

“El que ha passat avui es veia venir i no ha fet més que començar”

"El que ha passat avui es veia venir i no ha fet més que començar"

Restauració CAEB adverteix que la manifestació es una mostra del “cansament, crispació i desesperació dels petits i mitjans empresaris de Mallorca”

“Fa mesos que venim avisant de la crispació i desesperació del sector. “El que ha passat avui es veia venir i no ha fet més que començar”. Així de categòrics s’han mostrat des de Restauració CAEB en referència a la manifestació que ha tingut lloc aquest dimarts a Palma.

Una manifestació, convocada i organitzada per un restaurador a nivell particular, que ha concentrat a centenars de persones procedents de diferents punts de l’illa i que pertanynen a sectors empresarials com la restauració, l’hostaleria, l’oci nocturn, gimnasos, etcètera.

Tots ells units per un denominador comú: les últimes restriccions imposades pel Govern de les Illes Balears. La concentració d’quest dimarts, afirmen des de Restauració CAEB, “no ha fet més que demostrar el cansament, crispació i desesperació dels treballadors, autònoms i empresaris de Mallorca”.

Quant als restauradors que avui han participat en la manifestació, expliquen des de Restauració CAEB, “ho hem fet a nivell personal i particular per a fer costat no sols als nostres negocis i treballadors, sinó a un sector crucial per a l’economia de Balears sent la que major nombre de treballadors concentra de l’illa”. La restauració, afegeixen, “és la solució als problemes i l’única manera de mantenir centenars de llocs de treballs de manera directa i indirecta”.

“Encara que com a associació no som ni promotors ni organitzadors, a nivell particular hem estat molts els que hem anat a fer costat al sector i l’hem fet cívicament des del Consolat de la Mar fins al Parlament”. Per això, han afegit, “volem agrair a tots els que han participat i han mostrat en tot moment una actitud cívica i responsable”.

Quant a la relació que té el sector amb els polítics, expliquen des de Restauració CAEB, “ha de canviar ja”. Deuen, afegeixen, comptar amb nosaltres per a la presa de decisions i no sols per a informar-nos.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència