Connect with us

Societat

Filomena provoca problemes de desproveïment a Mallorca

Filomena provoca problemes de desproveïment a Mallorca

Alguns supermercats presenten prestatgeries buides des d’ahir dilluns

Deu mesos després que la crisi sanitària posés a prova al sector de la distribució, aquestes últimes hores ho ha fet el temporal de neu que està afectant de manera destacada a la Península, que malgrat no tenir els seus efectes climatològics a Mallorca, està provocant problemes des del punt de vista de la distribució alimentària.

Algunes cadenes d’alimentació, com és el cas de Carrefour, Eroski o Mercadona, presenten des d’aquest dilluns algunes prestatgeries buides pel fet que molts productes no han pogut ser reposats.

La patronal del sector de l’alimentació i de distribució a Mallorca confien que la situació pugui començar a normalitzar-se entre avui i demà.

En un primer moment, es va atribuir l’escassetat a compres compulsives a conseqüència de les noves restriccions sanitàries imposades pel Govern a Mallorca, però el gran problema va ser el transport.

Una vegada més es posa de manifest la important i preocupant dependència que continua tenint Mallorca de l’exterior pel que respecta a l’àmbit alimentari.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència