Connect with us

Actualitat

Felanitx habilitarà el Poliesportiu Guillem Timoner per a la campanya general de vacunació

Felanitx habilitarà el Poliesportiu Guillem Timoner, i tres espais municipals més, per a la campanya general de vacunació

D’aquesta manera s’evitarà centralitzar l’actuació sanitària en el PAC de la localitat

L’Ajuntament de Felanitx ha informat aquest dimarts que cedirà diversos espais municipals al Govern per vacunar contra la covid-19.

L’Ajuntament de Felanitx preveu posar a disposició de la Conselleria de Salut 4 espais municipals amb l’objectiu d’accelerar la campanya de vacunació. Per aquest motiu cedirà a la Conselleria de Salut, el temps que duri la vacunació, el Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, el Poliesportiu Toni Peña de Portocolom i les unitats bàsiques de salut de S’Horta i Cas Concos.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha explicat que «l’objectiu prioritari és tenir diferents punts al municipi on es pugui vacunar a la població. No centralitzar aquesta futura campanya al PAC de Felanitx i establir zones per nuclis per agilitzar la vacunació i aconseguir d’una vegada per totes acabar amb aquest procés que s’està fent feixuc per tots».

És una decisió que s’ha pres en la junta de govern local i que ha estat comunicada a tots els partits que conformen l’Ajuntament de Felanitx, els quals han valorat positivament la proposta, segons ha informat el Consistori.

La decisió ha estat adoptada aquest dimarts per la junta de govern

Són tendència