Connect with us

Comunitat

El sector de la restauració de Mallorca es manifesta a les portes del Consolat de mar

Tot i estar prohibit per la Delegació del govern espanyol a Balears

Els ànims estan molt caldejats en molts àmbits socials i empresarials i la situació de desesperació ha fet que aquest dimarts, centenars de persones de l’àmbit de la restauració a Mallorca hagin decidit manifestar-se a les portes del Consolat de Mar i del Parlament, malgrat no disposar de la preceptiva autorització governamental. Precisament, aquest dilluns la Delegació del govern espanyol en Balears no va autoritzar aquesta protesta al·legant raons de salut pública.

Els convocats s’han reunit per protestar contra el tancament de la restauració, davant les contínues restriccions o prohibicions imposades des del Govern per tal de combatre la pandèmia. Crits de “Mans enlaire, això és un atracament” o “Volem treballar” han cridat els manifestants, davant una important concentració d’agents de la policia.

Un dels convocants de la protesta argumentat que han ignorat la prohibició governamental perquè tenen el “dret constitucional” a manifestar-se pacíficament. Una forta presència d’agents policials han escortat les portes del Parlament.

Tractant-se d’una manifestació no autoritzada, fonts de la Delegació del govern espanyol han afirmat que sancionaran als convocants de la concentració i als assistents en cas que hi hagi desobediència a l’autoritat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència