Connect with us

Vist a les xarxes

Detingut a Palma un piròman reincident per cremar contenidors

Detingut a Palma un piròman reincident per cremar contenidors

L’arrestat tenia una ordre d’allunyament d’un supermercat pròxim on es van produir els fets

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de prop de 60 anys per incomplir una ordre d’allunyament i després de cremar diversos contenidors en la via pública.

Els fets van ocórrer aquest passat dijous en el carrer General Riera de Palma, quan diversos veïnats de la zona van alertar a la Policia Nacional que hi havia un home dins d’un contenidor i que estava pegant-li foc.

L’actuació dels veïnats va ser primordial, ja que van apagar amb un extintor el contenidor abans que es propaguessin les flames.

Una vegada que els agents de policia van acudir al lloc i després de verificar les bases de dades, van observar que el presumpte autor tenia una ordre d’allunyament d’un supermercat de la zona i que estava incomplint. Va ser detingut per aquesta raó.

Ja en dependències policials, els agents van continuar realitzant gestions de recerca i va ser quan es van adonar que l’home en qüestió tenia obertes unes diligències policials per un altre episodi de crema de contenidors del passat 23 d’octubre al carrer Torcuato Luca de Tena, també de Palma.

Detingut a Palma un piròman reincident per cremar contenidors

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència