Connect with us

Esports

Mallorca prohibeix l’assistència de públic a tots tipus d’esdeveniments esportius

Pavelló Miquel Àngel Nadal Manacor

Se suspèn l’obertura dels centres esportius per a la realització d’activitats físiques que no siguin a l’aire lliure, excepte l’activitat esportiva federada

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha explicat avui a les federacions més afectades, al COLEF i a l’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de Balears les noves restriccions sanitàries que afectaran al sector de l’esport pactades aquest divendres a la mesa de diàleg social i que s’aprovaran dilluns en Consell de Govern. L’enduriment de les mesures es troba al nivell 4, per tant, a Mallorca, es prohibirà l’assistència de públic a tots els esdeveniments esportius -independentment de la seva categoria- i se suspèn l’activitat no federada a totes aquelles instal·lacions tancades situades a l’illa.

El manteniment de la fase 4 a Mallorca suposa, a més, que romandran suspeses, 15 dies més, les competicions d’esport federat d’equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes a l’illa o en les quals hi participi un equip mallorquí.

En aquest nivell, només es poden realitzar dos entrenaments com a màxim a la setmana en els esports d’equip i de contacte.

La segona gran mesura acordada avui és que se suspèn l’obertura al públic d’instal·lacions esportives convencionals i centres esportius per a la realització d’activitats físiques que no siguin a l’aire lliure, excepte per a la pràctica de l’activitat esportiva federada organitzada. En aquest cas, es regirà per la normativa i protocols específics de cada federació. Això afecta, entre d’altres, a gimnasos, pavellons i piscines cobertes.

Són tendència