Connect with us

Esports

El C.E. Algaida celebra el seu 50è aniversari

El C.E. Algaida celebra el seu 50è aniversari

L’Ajuntament ha dedicat el seu calendari de 2021 per commemorar aquesta fita

L’Ajuntament d’Algaida ha decidit dedicar el calendari de 2021 a la commemoració del 50è aniversari del Club Esportiu Algaida. El calendari conté imatges documentades de diferents moments i formacions de futbol masculí i femení, també una imatge amb els fundadors del club o altres amb determinats moments de partits d’època.

Aquesta efemèride “és motiu d’orgull per tots els que vivim a Algaida i, sobretot, per a totes les dones i per a tots els homes que durant tot aquest temps, sigui com a jugadors o formant part dels diferents equips directius i tècnics, han aconseguit que el Club sigui tot un referent al nostre municipi i tot un exemple per a tots nosaltres”, explica la regidora de Cultura, Margalida Garcias.

En el llibre publicat per Pere Fullana i Joan Josep Páez amb motiu del 25è aniversari del club, la història de la fundació del CE Algaida es remunta a la temporada 1970- 1971 quan un grapat d’algaidins coincidien jugant a Montuïri. Un grup ho feia amb l’equip de primera regional, el C.E. Montuiri, i un altre amb el Villamar, que llavors competia a la Lliga d’Aficionats. Parlant, entre ells, sorgí la idea de crear un equip a Algaida mateix. Es feren diverses reunions informals fins que la idea va prendre força i s’aconseguí el suport necessari per dur a terme la idea.

El calendari conté imatges documentades de diferents moments i formacions de futbol masculí i femení

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència