Connect with us

Actualitat

Tres noves víctimes en les residències de Mallorca, una d’elles en la DosmuVi de Santanyí

La residència Domusvi de Santanyí té 19 usuaris actius

Ara mateix hi ha 8.560 casos actius a les Illes

El dia de Reis a Balears ens va deixar un ‘regal’ inesperat: 648 nous positius en un sol dia. Suposa una xifra rècord de contagis en 24 hores des que va començar la pandèmia.

A aquestes xifres, cal sumar-li 3 noves defuncions en els últims dies i totes elles s’han produït en residències de gent gran de Mallorca: Es tracta dels centres Domusvi d’Alcúdia, Santanyi i sèniors de Pollença. En el cas de la residència de Santanyí, que va ser intervinguda pel Govern a principis del passat mes de novembre, podria tractar-se del 4 resident d’aquest centre que ha mort després de resultar contagiat.

En xifres generals i pel que respecta a la situació que es respira als hospitals, ara mateix 101 pacients romanen hospitalitzades en les UCI, un menys que fa 48 hores. A l’Hospital de Manacor s’ha reduït el nombre de pacients hospitalitzats en planta en comparació amb les xifres de la setmana passada (13), mentre que la situació no ha millorat pel que fa a l’àrea de crítics (8), els mateixos que dies enrere.

Són tendència