Connect with us

Societat

Aquest dissabte: Nova edició de l’Encesa de Torres i Talaies pels Drets Humans

Mallorca encén les torres, talaies i talaiots en favor dels Drets Humans

La cita enguany és doble, a les 13 i a les 18.30 hores

La Direcció Insular de Patrimoni liderarà, un any més, l’Encesa de Torres i Talaies de la Mediterrània pels Drets Humans, que serà dissabte 9 de gener de 2020, gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca, Amnistia Internacional, l’Institut de Marratxí i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació.

«L’edició d’enguany es farà amb l’esperit de sempre, de reivindicar el nostre patrimoni i reclamar que es respectin els drets humans, alhora que vetllarem pel compliment de totes les mesures sanitàries per evitar contagis de la COVID-19», ha dit la vicepresidenta i consellera Bel Busquets. En aquest sentit, ha especificat que, per responsabilitat, enguany s’elimina el cant pels drets humans i no es proposa el cant col·lectiu de Viatge a Ítaca, de Lluís Llach. A més, Busquets ha recordat que els senyals de fum i de llum seran en punts elevats i, per tant, ha recordat que no és necessari traslladar-s’hi per veure’ls perquè són visibles des de molts de llocs.

Encesa de Torres i Talaies

Encesa de Torres i Talaies

De moment, 51 punts d’encesa de Mallorca han confirmat la participació en aquesta cinquena edició l’esdeveniment, però encara se n’hi poden sumar més i assolir els 54 de l’any passat. Enguany, també, hi haurà punts d’encesa a Menorca i, com a novetat, s’arribarà a Castelló.

51 punts d’encesa de Mallorca han confirmat la participació en aquesta cinquena edició l’esdeveniment,

S’han convidat institucions i societat civil per sumar-se el 9 de gener a encendre les torres, talaies, castells, campanars i altres punts elevats de la costa i dels pobles d’interior per comunicar-se, a les 13 (amb senyals de fum) i a les 18.30 hores (senyals de llum).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència