Connect with us

Esports

Als 78 anys: Mor el periodista esportiu, Miquel Vidal

Als 78 anys: Mor el periodista esportiu, Miquel Vidal

Uns dels seus últims llibres editats va ser ‘Manacor, ciutat de campions’, un recull sobre la biografia de 150 destacats esportistes manacorins

El veterà periodista esportiu, Miquel Vidal, va morir aquest passat dilluns al seu domicili de Consell. Tenia 78 anys. Amb una dilatava trajectòria periodística, sempre vinculada al món de l’esport en general. Va treballar durant 30 anys, des de la seva fundació, en el diari esportiu ‘As’. Últimament col·laborava en el diari ‘Ultima Hora’ en qualitat d’articulista.

Precisament, un dels seus últims llibres publicats entorn del món de l’esport en general i sobre la trajectòria d’alguns esportistes en particular, va ser presentat ara fa dos anys a l’Auditori de Manacor. Es titulava ‘Manacor, ciutat de campions’, de més de 150 pàgines, i era un recull dels èxits aconseguits al llarg d’aquests últims anys per esportistes de la capital del Llevant en diferents pràctiques esportives, com és el cas de Miquel Àngel Nadal, Elena Gómez o Miquel Mas, entre molts d’altres.

Són tendència