Connect with us

Actualitat

L’Audiència jutja aquest dilluns al jove acusat de matar a la seva parella a Son Servera

El Ministeri Fiscal li demana 14 anys de presó i una indemnització de 100.000 euros per als pares de la víctima

El Tribunal  de l’Audiència Provincial celebra aquest dilluns el judici contra C.G.V.G. que, després de discutir amb la seva parella sentimental, la va asfixiar fins a matar-la. El Ministeri Fiscal li demana 14 anys de presó i una indemnització de 100.000 euros per als pares de la víctima.

Els fets van ocórrer al març de 2016 a Son Cervera, quan l’acusat tenia 22 anys i la víctima, V.S., 19 anys. Segons l’escrit d’acusació, l’agressor la va agafar fortament del cos, li va tapar la boca i el nas amb una mà, “exercint una gran pressió i impedint que pogués respirar”. “Pocs minuts després”, això li va provocar la seva mort “per asfíxia mecànica per sufocació”, explica.

Cal recordar, que l’endemà dels fets, el processament es va presentar davant les dependències de la Guàrdia Civil d’Artà dient que creia que havia matat a la seva parella.

L’acusat ja havia estat condemnat al setembre de 2014 per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar contra la morta. Va ser condemnat a 22 dies de treball en benefici de la comunitat, prohibició d’un any de tinença d’armes i ordre d’allunyament a menys de 200 metres i prohibició de comunicació per un període de vuit mesos, per la qual cosa estava ja extingit, així com el pagament de 210 euros.

Després del succés, els veïns de Son Servera es van reunir en un acte multitudinari per recordar a la jove.

Són tendència