Connect with us

Comunitat

Eivissa passa al nivell 3 d’alerta per la Covid-19

Eivissa passa al nivell 3 d'alerta per la Covid-19

Es tanca l’interior de bars, restaurants i cafeteries i de locals i jocs d’apostes

El Govern ha decidit avançar a les 22 hores l’inici del toc de queda a l’illa d’Eivissa, on es tancarà al públic l’interior dels bars i restaurants i es reduirà a sis el nombre màxim de persones permès en les reunions socials i familiars.

L’executiu autonòmic ha augmentat les restriccions preventives de la covid-19 a Eivissa després de constatar que des del 25 de desembre fins a aquest diumenge la incidència acumulada de la malaltia a l’illa ha passat de 138 a 293 casos per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies, un increment del 112%.

Per municipis, a l’illa d’Eivissa, Sant Antoni de Portmany ha sofert durant els darrers set dies un fort increment en la incidència, que se situa actualment a 402, sense que aquest augment es pugui atribuir a l’existència de brots amb bona traçabilitat. Sant Josep i Santa Eulària superen els 200 casos, mentre que Vila se situa en 196.

Quant a la incidència en majors de 65 anys, s’ha quadruplicat en els darrers set dies, malgrat no haver-se donat canvis en el nombre de positius a les residències.

A més, A Eivissa, l’augment de casos s’ha traduït també en un fort augment de la pressió assistencial, amb un 75 % més d’ingressos hospitalaris a planta en els darrers 7 dies i un 20 % més a cures intensives.

Són tendència