Connect with us

Comunitat

Emergències demana als ciutadans de Mallorca que s’abstenguin de pujar a la Serra de Tramuntana

Emergències demana als ciutadans de Mallorca que s'abstenguin de pujar a la Serra de Tramuntana

L’afluència massiva de visitants ha provocat embossos a diversos punts de la zona durant tot el cap de setmana

La Direcció General d’Emergències i Interior ha demanat aquest diumenge a la població de Mallorca que s’abstengui de pujar a la muntanya, ja que l’afluència massiva de visitants ha provocat embossos en els accessos a diversos punts de la Serra de Tramuntana.

Actualment, els efectius policials coordinats per la Direcció General d’Emergències i Interior es troben a la zona i han tancat la carretera Caimari-Lluc, des de Caimari; la MA-10 PK.20-45, des del Coll de sa Batalla al Mirador de Ses Barques; i la carretera de Bunyola a Orient.

A l’operatiu, coordinat amb els ajuntaments afectats, la Direcció General de Trànsit i el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca, hi participen agents de la Guardia Civil de Tráfico i de la Policia Local, personal de la UOP d’Emergències i agrupacions de voluntaris de Protecció Civil, per tal de gestionar els talls de circulació, informar els conductors i facilitar la mobilitat dins les zones embossades.

Des de la Direcció General, es recorda el nivell de restriccions 4 en què ens trobam a causa de la pandèmia de Covid-19 i es demana màxima precaució en els desplaçaments.

Són tendència