Connect with us

Vist a les xarxes

Una regidora d’Eivissa denuncia un cas de discriminació en una comissaria de policia

Una regidora d'Eivissa denuncia un cas de discriminació en una comissaria de policia per fer ús del català

Ha expressat la seva indignació a les xarxes i ha convidat a normalitzar l’ús de la llengua en tots els àmbits de la vida

La regidora de Joventut, Igualtat i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa, Claudia Cotaina, ha denunciat en un fil de Twitter haver viscut una discriminació en una comissaria de la policia espanyola per haver parlat en català a un agent.

Cotaina ha explicat que es va adreçar en català a l’agent que custodiava la comissaria, que l’agent va entrar a l’interior per parlar amb un superior, el qual va sortir per increpar-la per haver-se adreçat en català a l’agent. Segons Cotaina, la va amenaçar que “la pròxima vegada fes el favor de parlar en castellà”, i li va dir que ells no entenien la seva llengua. També explica que li van dir que, si no, no l’atendrien.

Aquest és el començament del fil a Twitter on Cotaina relata el fet. La regidora eivissenca ha expressat la seva indignació a les xarxes i ha convidat a normalitzar l’ús de la llengua en tots els àmbits de la vida. “Això no pot tornar a succeir. És intolerable i un abús de poder”, ha declarat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com